Over Accofis

Accofis Acountants & Belastingadviseurs is opgericht in 2000. Wij verlenen administratieve, fiscale en bedrijfseconomische diensten aan ondernemers en particulieren. Ons dienstenpakket voorziet in alle accountancy, administratieve en fiscale zaken die een ondernemer op zijn pad kan tegenkomen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij Accofis Acountants & Belastingadviseurs altijd voorop. Een tiental jaren aan ervaring in het bedrijfsleven en de accountancy ligt hieraan ten grondslag.

Jan Vis AA

Eigenaar/Accountant

Ik heb een brede interesse in wat de klant bezig houdt. Mijn persoonlijke bezigheden lopen van professionele audio techniek tot waterskiën, van paling roken tot klussen rond om huis.

Maatschappelijk zet ik mij als bestuurder in voor stichting SLOEP in Loosdrecht die samen met vele vrijwilligers festiviteiten verzorgen. In het verleden heb ik mij ingezet voor het kinderdag verblijf, de ijsclub en de waterskivereniging.

Mustafa Baskaya

Senior assistant-accountant

Ik ben als senior assistent accountant werkzaam binnen Accofis Online. Ik streef er naar om ondernemers te helpen hun doelstellingen te behalen. Het motto van Accofis: ‘’samen ondernemen = samen succesvol’’  spreekt mij dan ook heel erg aan. Binnen Accofis kan ik mijn passie volgen.