Over Accofis

Accofis Acountants & Belastingadviseurs is opgericht in 2000. Wij verlenen administratieve, fiscale en bedrijfseconomische diensten aan ondernemers en particulieren. Ons dienstenpakket voorziet in alle accountancy, administratieve en fiscale zaken die een ondernemer op zijn pad kan tegenkomen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij Accofis Acountants & Belastingadviseurs altijd voorop. Een tiental jaren aan ervaring in het bedrijfsleven en de accountancy ligt hieraan ten grondslag.

Jan Vis

Directeur/eigenaar

Ik heb een brede interesse in wat de klant bezig houdt. Mijn persoonlijke bezigheden lopen van professionele audio techniek tot waterskiën, van paling roken tot klussen rond om huis. Maatschappelijk zet ik mij als bestuurder in voor stichting SLOEP in Loosdrecht die samen met vele vrijwilligers festiviteiten verzorgen. In het verleden heb ik mij ingezet voor het kinderdag verblijf, de ijsclub en de waterskivereniging.

Annemarieke de Klaver

Assistant-accountant

Door mijn werk bij de reviewcommissie van SRA ben ik geïnteresseerd geraakt in het accountantsvak. De basis voor een jaarrekening is een deugdelijke boekhouding, dus heb ik 8 jaar geleden mijn PDB gehaald en heeft Jan Vis mij later de kans gegeven te beginnen in de financiële dienstverlening.

Ik ben een groot voorstander van automatiseren waar dat kan voor efficiënter en minder foutgevoelig werken.

Korte omschrijving van mijzelf: getrouwd, 3 bijna volwassen kinderen, zeer sportminded. Leergierig en contentieus in mijn werk.

Mustafa Baskaya

Assistant-accountant

Hi, ik ben Mustafa Baskaya en ik ben 26 jaar oud. Ik studeer momenteel aan de Hogeschool Utrecht en volg de opleiding accountancy. Binnen Accofis vervul ik de rol van een assistent-accountant.

De volgende competenties en vaardigheden kan je aan mij verbinden: betrouwbaar, professioneel, betrokken, doelgericht en kwaliteitsgericht.

Ik streef er naar om ondernemers te helpen hun doelstellingen te behalen. Het motto van Accofis: ‘’samen ondernemen = samen succesvol’’  spreekt mij dan ook heel erg aan. Binnen Accofis kan ik mijn passie volgen.