“Accofis helpt om alles snel en efficiënt te regelen en daarbij goed te voldoen aan alle regels. Ze denken mee bij uitdagingen en omarmen de digitale wereld. Bovendien is het een fijn en loyaal team om mee samen te werken. Onze samenwerking duurt nu al 18 jaar.”

Business Openers B.V.Marc van Eck

“Accofis een no- nonsens partner die met raad en daad voor je klaar staat. Die ontzorgt, ondersteunt en adviseert zonder gedoe waarbij je er op kan vertrouwen dat het goed is”

Klaver Management Nederland B.V.Geert de Klaver

” Dank voor alle goede zorgen. En wat ben ik blij met Yuki. Dit scheelt me zo ongelofelijk veel tijd. Heel dankbaar dat we zijn overgestapt!”

YEOHStefanie Emming

‘’Heldere communicatie, betrouwbaar en een dienstverlening die erop gericht is om de administratieve/fiscale zorgen weg te nemen.’’

Aviocom B.V.Roy Klockenbrink

“Wij waarderen het persoonlijke contact waarbij er wordt meegedacht en er zorgvuldig wordt gewerkt.”

Provision Printbureau B.V.Richard van Dooren

“Accofis staat voor transparante heldere communicatie. Door het directe contact worden vragen snel opgelost en hoef je niet lang op antwoord te wachten!”

Four Entertainment B.V.Michiel Marcelis

“Accofis is al jaren mijn vertrouwde accountant. Ik ben zeer tevreden over de correcte, snelle en persoonlijke dienstverlening.

Veel gaat digitaal, ook de boekhouding, en dat is heel plezierig. Ik heb altijd een ‘realtime’ inzicht in mijn resultaten.”

Home

SijtsmanagementFreerkje Sijtsma